Tropical Island – monkey style

För vårens nya kollektion, ”Tropical Island”, har Mini Rodinis grundare och kreativa ledare Cassandra Rhodin hämtat sin inspiration från eskapism, fantasivärldar, myter som Bermudatriangeln och romanen ”Den hemlighetsfulla ön” av Jules Verne – som hon slagit ihop till en kreativ cocktail.


Men det är ingen nostalgisk kollektion. Tropical Island har en modern siluett med djärva färgkombinationer.   ”I den här paranormala fantasin är det apor, sjömonster och fashionabla bananer som lever ut drömmen om tropikerna,” säger Cassandra. Hållbarhet och socialt ansvar finns i Mini Rodinis DNA och kontrollerar varje steg företaget tar.

Kollektionen är gjord av 100% bättre material som TencelTM och återvunnen polyester och 44% är producerad med Mini Rodinis levnadslöneprogram.

 

Kolla in bananer i solglasögon som på sippar soda och krokodiler som lurar i smyg hos Mini Rodini. 

Written By
More from little wave

En studie i kottar

En härlig aktivitet med barnen är att plocka kottar. Vi traskade runt i...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *