Tutto Bene

FÖR MINI RODINIS NYA PRE AUTUMN ‘19 KOLLEKTION TUTTO BENE TAR CASSANDRA RHODIN, GRUNDARE O CH KREATIV LEDARE, MED OSS TILL ITALIEN. “DET HÄR ÄR EN KOLLEKTION FÖR ALLA SOM VILL KÄNNA SIG MEDELHAVS CHICA MED EN 70-TALS TWIST.

Mini Rodini gjorde ett sweat-set i de italienska färgerna för alla coola medan den vadderade solskensjackan är tänkt för kallare dagar. Deras gula jeans poppar i Barocka stadsmiljöer och den nya jumpsuiten passar vid många tillfällen -som bak på en Ciao med endast en hjälm som accessoar – eller lika chic på café med en cannoli eller bruttiboni framför dig. Som Saint Ambroise sa: When in Rome… Hållbarhet är en del av Mini Rodinis DNA och 2018 utsågs företaget till branschledare av Fair Wear Foundation.

Pre Autumn kollektionen TUTTO BENE är gjord av 100% bättre material som GOTS-certifierad ekologisk bomull och återvunnen plast. 70% av kollektionen är producerad via Mini Rodini Living Wage Program för att säkerställa att arbetarna i våra syenheter får skäliga löner och jobbar under trygga förhållanden.

 

 

More from The waves we make

Höns som hobby

Liselotte Roll är journalist och kriminalförfattare och har sedan många år höns.  I...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *