Nu är Mörkest Remake kollektion lanserad och finns att köpa i Emmaus butik på Linnégatan i Göteborg. Vi är nöjda med resultatet och samarbetet som gjorde denna kollektion möjlig. Genom att vi arrangerar modefestivalen Fashion UP! lyfter vi fram nya designers som vill arbeta med hållbart mode. Det material som tävlingsdeltagarna använde under Fashion UP! var precis som i Nathalies senaste kollektion insamlat material från Emmaus sortering på Hisningen i Göteborg. Vi är glada att Emmaus var med och bidrog till ett fantastiskt fint pris till vinnaren under designtävlingen.

Vi var involverade tidigt i designprocessen och diskuterade tillsammans med Nathalie Ekström och David Njie från Emmaus kring teman samt tog fram moodbords som Nathalie utgick ifrån i sin process. Nedan ser ni bilder från Lanseringseventet och Mörkest kollektion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *