Sverigesommar

Sverige är ett fantastiskt semesterland! I den här boken – en ny utökad utgåva – finns inspiration till olika upplevelser över hela Sverige, stort fokus ligger på saker som går att göra utomhus. Här finns sköna sandstränder, härliga badklippor, storslagna skogar, hisnande utsiktsplatser och prunkande trädgårdar.

Klättra upp i fyrar, utforska grottor, besök världsarv och nationalparker. Övernatta i en trädtopp, på en båt eller under bar himmel. Ta chansen att prova något nytt: cykla dressin, åk timmerflotte, gå på takvandring, lär dig surfa, vandra med en alpacka – eller varför inte gå på skattjakt? Låt sommaren bli fylld av fantastiska upplevelser i Sverige. Boken är rikt illustrerad med hundratals inspirerande fotografier.

Perfekt bok att ha som utgångspunkt när ni planerar sommarens härliga  semesterdagar.

More from The waves we make

Mini Rodinis Upcycling-kollektion. 

Plaggen från Mini Rodinis Upcycling-kollektion har tillverkas av tygrester från tidigare kollektioner,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *