Ännu en månad har passerat och det är dags att se tillbaka på vad som hänt under juli. Juli är ju sommarmånaden nummer ett och i år har större delen av den spenderats på resande fot. Månaden började på landstället där jag under några dagar ägnade mig åt trädgårdsarbete, skogspromenader, matlagning och såklart en massa fotografering.

July.bmp-082

July-013

July
Juli bjöd också på många nya, spännande maträtter, bland annat pannkakor på vita bönor, glasspinnar och daal. Här är några matfotografier från juli:

July-001

July-002
Efter dagarna på landet åkte vi hem och packade om våra väskor för att sedan bege oss på äventyr till Afrika! Jag har än så länge bara hunnit skriva ihop ett kort inlägg därifrån, men mer kommer framöver. Inlägget med massor av bilder hittar du här.

July-003

July-004

Processed with VSCO with f2 preset

July-008

July-009

July-007

July-006

July-010

July-011

Med bara ett par dagar kvar av juli åkte vi från Afrika, via Dubai, hem till Stockholm igen. Hundra maskiner tvätt senare lämnade vi på nytt lägenheten för att åka till landstället och njuta av lugnet och stillheten. Där är också där vi avslutar juli och spenderar de första dagarna av augusti. Fokus ligger nu på bärplockning och att ta tillvara på vad naturen har att erbjuda. Kameran går varm och fingrarna färgas lila av vinbär och blåbär. På många sätt känns det som att juli gått obeskrivligt fort, men å andra sidan har jag också hunnit med mycket och nu är jag mer än redo för augusti, dansande älvor över sjön och svampplockning (förhoppningsvis). Jag är också mer än redo för att börja jobba igen efter en lång ledighet. Jag tror att detta kommer bli en fin höst med många oförglömliga äventyr. Vad har ni för planer för hösten? Kram <3

July-015
July-012
July-014
July-016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *