Årets hållbara julkalender

kalendern

 

Mitt i julhandeln erbjuder The waves we make ett hållbart alternativ till alla nyinköpta julklappar. Med en rörlig julkalender bjuds det på 24 återbruksidéer att inspireras av.

– Genom att återbruka de saker vi har omkring oss så minskar vi inte bara på vår konsumtion utan vi ökar också livslängden och kvalitén på sakerna, säger Helena Johnzon Dahl, grundare av The waves we make.

Tillsammans med The Craft Lab har The waves we make tagit till vara på de prylar vi har runt omkring oss, som vi kanske har tröttnat på eller som har gått sönder, och skapat en unik julklapp (eller något till dig själv).

Du hittar infinity scarfen som är gjord av olika familjemedlemmars avlagda tröjor, där alla bitar i scarfen är ett minne i sig. En gammal sockerskål som blivit uppdaterad till en liten fiffig prylsamlare samt resväskan som legat på vinden och dammat och som nu nu fått en central plats i hemmet.

Här hittar du alla luckorna .

Stort tack till Myrorna som låtit oss botanisera bland deras fina prylar och kläder, vilket gett oss möjlighet att skapa helt unika gåvor. Vill du inte själv återanvända i jul kan du hitta klappar på Myrorna och ge både människor och prylar en ny chans.

Läs hela pressmeddelandet här.

Tags from the story
, , ,
More from The waves we make

Fashion Revolution Aw

Nu är det dags för Fashion Revolution Week igen! Detta är ett...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *