Loelle Reboost Balm

Reboost Balm är en vattenfri vispad mångsidig balm som lugnar, vårdar och återfuktar huden på djupet. Gjord på enbart de finaste naturliga ingredienserna som sheasmör och ringblomma gör den huden mjuk och strålande. Perfekt för att stärka och skydda huden under de kalla vintermånaderna.

Samtliga Loelles produkter är gjorda på enbart naturliga och ekologiska ingredienser. Loelle samarbetar med flera kvinnokooperativ runt om i världen, som endast använder rena, lokalt framställda ingredienser för att tillverka produkterna. För att inte kompromissa med någonting eller någon är alla Loelles produkter veganska och inte testade på djur.

Säljs exklusivt på Loelle.se

More from The waves we make

Lisa Larson i Japan

En utställning om hur en svensk ikon blivit kultförklarad på andra sidan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *