SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sommaren susade förbi, plötsligt blev det höst och skördetid igen. Vi har byggt klart skafferiet och snart är köket klart men i sommar har mitt fokus mest legat på att snusa på bebisfjun, rensa i gömmorna och umgås med familj och vänner.

Projekt äggoljetempera är igång och jag älskar att vi kan gå ut i ladan och plocka in ägg som vi sedan kan göra färg av. Säga vad man vill om äggoljetempera, den må vara rätt dryg att måla med eftersom det krävs många lager innan den blir täckande men jag älskar verkligen känslan i färgen och framförallt dess matthet. Ska visa mer så fort jag kommit lite längre i processen.

I köket blir det två färger, en ljusare på överskåp och skafferi och en mörkare mossgrön eller eventuellt brunt, om vi vågar, på underskåpen. Ser så mycket framemot slutresultatet men vi skyndar långsamt, det är inte lönt att stressa har jag märkt, nu är det så mycket med att ta hand om det som växer i skog och trädgård att målningen får vila lite mellan varven av bärplockning, saftning och syltning.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *