Ellen

En önskelista till Ellen har jag också knåpat ihop. Det är mest saker vi faktiskt behöver framöver. Så….snälla tomten!?

Påslakan i ekologisk bomull från Midnatt. Vi har de stora i färgen dromedar till vår säng men när Ellen snart flyttar över till spjälsäng så behövs ett påslakan även till henne. Jag tycker att den rosa färgen är vansinnigt fin men även den bruna som vi har. Till det skulle hon även behöva ett täcke i spjälsängsstorlek (100*130 cm). Detta från Summerville Organics står på önskelistan. Pyjamaser i stl 68-74 vore också toppen. Dessa från The Sleepy collection i ekologisk mjuk bomull skulle inte vara helt fel. Klossar från Wooden Story i fina giftfria färger vore toppen för Ellen. Bygga (läs: riva) torn  är en höjdare! Finns bland annat hos Eco Sthlm. En klassiker i form av en barnstol från Stokke som hon kan växa med i många år skulle sitta (ursäkta) fint . Är dock inte helt säker på om vi vill ha den nya modellen eller om den gamla med träbygel är finare. De gulliga skorna från Betón studio tittade jag på redan innan jag fick barn. De här, moccs honey, är min favorit.