skarmavbild-2016-10-05-kl-09-22-49-png

Om jag skulle summera vilken typ av inlägg jag ständigt återkommer till så är det antagligen vinterinlägg. Alltså, inlägg dedikerade helt och hållet till att dela foton på naturen i vinterskrud. Men helt seriöst, finns det något finare än frostiga grenar, blad och blomknoppar eller landskap som är så täckta av snö att man knappt kan skilja marken och himlen åt?

_dsc0053

28122015-_dsc0060

16012016-_dsc0121-001

_dsc0176
I min bildmapp som jag döpt till ”nature” finns alla mina naturbilder samlade och jag tror ärligt att 75 % av bilderna är tagna vintertid. Jag kan spendera timmar utomhus med kameran och komma hem med ett minneskort fyllt med en sådär 1348 bilder. Att termometern visar -28 hindrar inte mig och det är först när ögonfransarna frusit till is och högerhanden (det är den handen jag använder för att fota och ställa in kameran) börjat bli oroväckande röd/vit som jag inser att det nog är dags att gå hemåt. Håret har då varit vitt av frost sedan länge och kinderna är rödare än mogna tomater. Jag längtar efter de där tysta, überkalla vinterdagarna när termometern närmar sig 30 minus.

Den här veckan har vi fått otroliga mängder snö och i och med att kollektivtrafiken fungerat dåligt (inte fungerat alls) så har jag fått jobba mycket på hemmaplan. Jag har varvat både mitt vanliga jobb med frilansjobb och på kvällarna har jag jobbat stenhårt med att göra om min företagshemsida thenordickitchen.com (som kommer lanseras snaaart). Bloggen kommer såklart att vara kvar här på The Waves, medan min hemsida kommer att ha ett mer helhetstänk, där inte bara bloggandet står i fokus. Jag har många planer för The Nordic Kitchen, som inte alla kretsar kring just bloggandet, och alla dessa projekt kommer att lanseras där. Spännande, eller hur!? 😉

Men, för att återgå till bloggen. Under veckan har jag lagat och fotat en del recept, bland annat några julrelaterade sådana. Så om någon vecka kommer de första julinläggen att dyka upp här på bloggen. Men idag blir det ett nytt sådant där vinterinlägg. Vad har ni haft för er i veckan? 🙂 <3

thumb_img_1056_1024

_dsc0103

 

My favorite theme for blog posts must be winter. Since I started blogging I have always had a passion for winter blog posts dedicated to sharing beautiful winter scenes or macro photographs of frosty flowers or leaves. If you ask me, wintery landscapes are the prettiest and I believe 75 % of all my nature photos are somehow winter related. I have no problem spending hours outdoors and then return home with about 1348 photos on the SD-card. Temperatures around near -30 C don’t stop me and it’s not until my eyelashes are completely frozen I decide to return home. I long for those super cold winter days already. 

We have, however, gotten lots of snow this week. The buses and commuter trains have been cancelled and I haven’t had much choice but to stay home. I’ve been working both with my day job as brand manager and with my own business, phew! On the evenings I’ve been working with my business website, thenordickitchen.com, which will sort of re-launch soooon. The blog will still be here at The Waves We Make (ofc!). I have so many plans for The Nordic Kitchen, not all blog related and my thought is to keep the blog business here on The Waves and have my other businesses over at thenordickitchen.com. I’m super excited and I hope you are too! 🙂 

This week has been all about testing recipes and you should prepare yourself for a lot of new Christmas recipes the coming weeks. But today is all about those frosty and snowy winter days I talked about in the beginning of this post. What have you been up to this week? <3

_dsc0109

28122015-_dsc0054

28122015-_dsc0074

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *