Sommartips från Klädoteket

Hej Klädoteket! Vilket är ert sommartips?

Omväxling förnöjer! Även om man är kvar i sin stad är det viktigt med nya upplevelser för att man ska känna att man varit ifrån sin vardag lite. I augusti bjuder Klädoteket in till sommarhäng med mode, mat och mingel. Missa inte det!  Vi kommer även vara med och arrangera FAIR FASHION SHOW 19:e augusti som äger rum samtidigt som Göteborgs Kulturkalas. Då kan man även njuta av diverse Foodtrucks, artister och mycket annat. Way Out West går inte heller att missa, vare sig du är inne på festivalområdet eller hänger i Slottskogen utanför. Göteborg invaderas nämligen av folk från hela landet och stämningen är på topp!

unnamed
Vad gör ni själva i sommar?

Vi kommer ta lite ledigt från butiken, men jobbar med att planera lite roliga evenemang som sker under sensommaren/hösten. På semestern kommer vi hänga lite i Amsterdam och Tokyo. Det ser vi fram emot! Vi kommer även njuta av ett somrigt Göteborg och Way Out West!

Här hittar ni Klädoteket.

More from The waves we make

September waves

Vi säger hej då till sköna september.   Pannkakor (V + GF)...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *