Mäklarfirma inreder hel lägenhet med second hand

Uppsala Stadsmission önskar att fler tänker hållbar utveckling och återanvänder gamla möbler Nu går Mäklarfirman Widerlöv & Co i bräschen för ett mer hållbart samhälle genom att inreda en hel lägenhet med prylar och möbler från Stadsmissionens second handbutiker.

d6c9eryp9xwit3e
När du handlar i second hand-butikerna bidrar du både till ett hållbart samhälle där prylar och kläder återanvänds, samtidigt som verksamheten ger människor en ny chans och möjlighet att växa genom arbetsträning och praktikplatser.

– Vi blev verkligen förvånade när vi upptäckte hur många fina saker som folk har skänkt till Stadsmissionen. På lägenhetsvisningen kommer även inredningen vara till salu och vi hoppas att det kommer många som är intresserade av både lägenheten och inredningen, säger Caroline Jägerstig, inredare på Widerlöv & Co.

dsc_3927

dsc_3905

De har blivit allt vanligare att personer som säljer sin bostad väljer att styla den innan försäljning. Då passar Widerlöv & Co på att öka kännedomen om Uppsala Stadsmissions arbete för hemlösa och utsatta. De hoppas att fler handlar i Stadsmissionens second handbutiker. Uppsala Stadsmission ser gärna att fler tar ett större gemensamt ansvar för bostadssituationen och ett mert hållbart samhälle.

jree1keqlsscswq

xrvybridgn22tfk

– Widerlöv har gjort något bra som vi hoppas att fler mäklarfirmor och uppsalabor kan inspireras av. Genom att fler handlar second hand möbler bidrar de också till ett mer hållbart samhälle. Överskottet går dessutom till vårt arbete för hemlösa och socialt utsatta. Genom att vi alla hjälps åt att bidra kan vi få ett mänskligare Uppsala, säger Julia Cheung på Uppsala Stadsmission.

More from The waves we make

Inte bara färg

Inte bara färg är en utställning på Sörmlands museum om naturens färger,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *