Snön har lagt sig över byn och det är så vackert med de röda stugorna som tittar upp ur det vita mjuka täcket. I går vaknade jag upp till nybakt bröd och sedan tog vi en tur till badhuset. När vi kom hem byggde barnen en snögrotta medan jag pysslade med det ena barnrummet som snart är klart. Äntligen har vi börjat inreda! Äldsta dottern har bestämt det mesta själv, från tapet till färg på radiatorerna. Jag älskar verkligen tapeten Dancing crane av Emma von Brömssen från Eco wallpaper. Vi valde att sätta pärlspont på garderoben för att få den mer tidsenlig och sedan målades den med gräddvit linoljefärg. Golvet är lappat och lagat av gamla brädor från huset. De flesta sakerna i rummet är ärvda, kommer från loppisar, tradera eller blocket. Så ser det ut i hela vårt hem och det höjer också värdet med sakerna för oss, de blir betydligt svårare att återställa, även om de kostar mindre eller ingenting vid inköpet. Jag har rensat bland våra saker och framförallt kläder för att få bättre ordning. Så nästa helg tänkte jag ha en klädbytardag med närmsta släkten, resten åker till någon insamling. Det känns så befriande på något sätt. När en sak kommer in i hemmet borde det vara lag på att en också ska ut. Livet blir helt klart lättare med mindre prylar.

Hoppas ni har en fin helg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *