Hållbara vinnare på Habit Modegalan

minirod

minirodini

Vinnare av Årets Hållbarhetspris är Minirodini

Motivering: Årets vinnare är sprunget ur visionen att varken kompromissa med miljömässiga eller sociala delar av produktionen. Med stark design och transparent kommunikation erbjuder varumärket ett av marknadens mest hållbara sortiment. Med missionen att göra så liten påverkan på människor och planeten som möjligt är detta en förebild som visar vägen för en hållbar utveckling.

 

Kolla in senaste kollektionen tillsammans med Adidas

 

adisgladis

Vinnare av Årets Modebutik är Adisgladis på Wollmar Yxkullsgatan, Stockholm.

Motivering: Med passion, kunskap och ett gränslöst affärssinne har Årets Modebutik byggt ett snyggt förpackat koncept för målmedvetna konsumenter. Här går produkt alltid före varumärke. Trots minimala resurser har vinnaren lyckats skapa en unik och visionär shoppingdestination där idealism och kommersialism går hand i hand.
Här besöker The waves bloggare Klädoteket butiken Adisgladis. Och här packar the waves för en weekend i fjällen med termos från Adisgladis. 

 

kavat.

Vinnare av Årets Inredningskoncept är Kavat

Motivering: Ett avskalat, naturtroget och tydligt koncept som förmedlar företagets arv och dna på ett exemplariskt vis. Omsorgsfullt valda skandinaviska material förhöjer både varumärke och kundupplevelse. Ett rum som öppnar dörrar till fortsatt framgång.

 

Kolla när the waves var på öppningsmingel i Kavats butik  på Grev Turegatan. Och här hittar du härliga höstnyheter. 

More from The waves we make

3 tips for forest bathing (shinrinyoku) by Erin Niimi Longhurst

Erin Niimi Longhursts book Japonism explores the Japanese art of finding contentment...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *