Enter 17

Borås Textilhögskola håller visning i lokaler på Frihamnen

I lördags var det dags för Textilhögskolans årliga visning Knitted Investigations, där andra års studenter visar upp sina kreaktioner. I år var det ett brett utbud av olika looks som gav oss mycket inspiration. Många av looksen förmedlade också olika budskap och väckte säkert tankar och funderingar hos många i publiken. Visningen avslutades med att visa upp resultatet av ett samarbete mellan Peak Performance och Textilhögskolan, där studenterna fått göra om före detta Peak Performance produkter.

Eventet var i frihamnen på Porto Libre,  shyssta lokaler med bra stämning 🙂 Två av årets studenter Elin Blixt och Malin Ewen har tidigare också medverkat i vår designtävling under Fashion UP!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *