Julmarknader

jul
Bondens egen Marknad, Tessinparken kan du träffa bönderna och producenterna bakom den närodlade produkten. Allt är framställt med kärlek och producerat nära dig. De flesta kan hjälpa att guida dig runt genom en gedigen samling av varor och produkter från traktens alla producenter. Passa på att provsmaka, prata mat och odling.

bonden
Du hittar eventet i Tessinsparken på Facebook 

Du hittar Bondens Julmarknad i Malmö här 

 

Vi slår ett slag för handarbetet och rekommenderar julmarknaden hos Handarbetets Vänners Skola, där eleverna för fjärde året i rad anordnar sin omtyckta julmarknad – kom och frossa i det vi har vävt, stickat, sytt, broderat, tovat, färgat och – om du blir hungrig – bakat!

handarbete

Du hittar eventet på Facebook 

 

 

Välkomna till vår mysiga julmarknad i kulturhistorisk miljö på Söders höjder!
Här kan ni hitta unika julklappar i bland annat textil, läder, metall och glas, alla tillverkade för hand av lokala konsthantverkare, eller njuta av en varm dryck och hembakat. Marknaden håller öppet mellan kl 11 och 17 söndagen den 10 december.

fjallgatan
Du hittar eventet på Facebook

Ljusinstallationer, lyktor & eldar i Rosendals trädgård. Snöflingebal och Vintersaga för barnen. Vinterljud med slagverkare, kompositör & instrumentmakare Johan E. Andersson dessutom flyttar både kockar och bagare ut på gårdsplan. Glöggbar i trädgården från kl. 14
Vinterbar med bagarnas vegetariska pizza från vedugnen & grillbar med korv från vårt kök, glögg varm äppelmust, öl & vin från kl. 15
Trädgårdskaféet, gårdsbutiken & plantboden har öppet till kl. 18.

rosendal

Du hittar eventet på Facebook 

 

Har du länge varit sugen på böcker som Vildplockat, Himmeli och Indigo? Nu har du chansen att fynda på Natur & Kulturs årliga julmarknad!  Pepparkakor, glögg och pangpriser utlovas!

naturochkultur

Du hittar eventet på Facebook

 

Söndag 10 december inviger Botaniska Trädgården till årets julutställning som handlar om juldrycker från när och fjärran.

botaniska

Du hittar eventet på Facebook

 

Så vad är egentligen den perfekta julklappen? Svar: något oväntat, personligt och unikt! Helgen 9-10 december är det åter dags för Beckmans julmarknad där studenter inom form, mode och visuell kommunikation bjuder in till KLAPPKALAS!

beckmans

Du hittar eventet på Facebook 

More from The waves we make

Förpackad. Vernissage på Candyland.

Mattias Käll ställer ut Förpackad på Candyland. Vernissage fredag 21 december 2018...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *