SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Det har varit fullt upp de sista veckorna eftersom jag precis tagit min examen men vi har åtminstone hunnit ordna med jordgubbslandet. Det här med revor hit och revor dit känns som en hel vetenskap och vad jag har förstått ger plantorna frukt i upp till fyra år men eftersom vi precis köpt det här huset och med allt därtill så vet vi inte riktigt hur mycket våra plantor har kvar att ge. Nu har vi i alla fall flyttat dem till samma ställe och gjort tre rader för att på sikt ha bättre koll på nya och äldre plantor. Dessutom har vi fått mer plats att odla potatis på. Barnen kom på att de ville göra bananglassar så vi delade och frös in bananer med glasspinnar i, rörde ihop lite kakao, vatten och honung. Sedan fick de pynta glassarna med vad som fanns i skåpen och det var inte nådigt vilken lycka som lös i deras små ögon när en strösselpåse dök upp i kryddskåpet. Efter att barnen somnat går vi ofta ut i trädgården igen och som vi längtat efter de ljusa sommarnätterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *