SAMSUNG CSC

Vi har inte alls trivts med vår ytterhall. Den har känts både kall och trist men med enkla medel fick vi en helt ny entré i huset, det är fortfarande några detaljer som fattas, bland annat en hylla ovanför knopplisten. Vi valde att klä väggarna med pärlspont som sedan målades i en varm grå/grön/blå ton. Den gamla knopplisten fanns i huset och är perfekt för gäster och alla grannbarnen att hänga av sig på eftersom vi inte haft några krokar här tidigare. Väskorna är loppisfynd som får agera vant- och mössförvaring nu när kylan börjat smyga sig på.

SAMSUNG CSC

Färgen heter Veronagrå och är en linoljefärg från Ottossons, här är en bild från när vi hade målat två varv på panelen. Det är en härlig färg att ha i ett rum som passeras dagligen men som vi inte spenderar så mycket tid i att vi kommer tröttna på färgen. Frågan är bara om den är grågrön eller blågrå, beroende på ljuset så skiftar den färg likt en kameleont.

SAMSUNG CSC

Vi har även bytt radiator och gamla gjutjärnsradiatorer ger en helt annan värme än de vi haft innan. Det är en fröjd att gå ned för trappan på morgonen och mötas av ett varmt golv. Hoppas ni har en mysig höstdag!

3 Comments

    • Tack snälla! Vad roligt att du blev inspirerad. Vår hall är inte heller stor alls, därför passar förvaring uppåt väggarna så väldans bra. Jag var inne och kikade på din blogg också, så fina bilder!

  • Hej!
    Vi målade ett helt rum i Veronagrå men upplever färgen som ganska mycket mörkare än vad som visas på dina bilder. Spädde ni ut den något med vitt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *