Julstök i lantköket

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi har haft en riktig bakvecka med lussekatter, pepparkakshus och knäckkok. Barnen är stjälpredor och ena skorstenen till pepparkakshuset strök med i en snabb tugga. Inte alltid lätt att veta vilka delar som hör till pepparkakshuset. Vi ska fira första julen i huset så i år valde jag att göra en egen mall av vårt fina hus för att fira att vi snart haft lyxen att bo här i ett helt år. Det var knepigare än jag trodde att få till både mall och deg med alla smådelar. Trixet var att skära med en riktigt vass kniv. Sedan pyntade jag och barnen med bomull, kristyr och silverkulor för att sedan avsluta med en snöstorm av florsocker som landade på taket. Att baka med barn är inte det lättaste men det får perfektionisten i mig att släppa vissa krav vilket är otroligt skönt. Men ett som är säkert är att det blir så mycket mysigare att göra det tillsammans och nu har det tydligen flyttat in en liten pyssling i huset också.

Hoppas ni får en fin andra adventshelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *