SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Vi har kämpat för att få ordning på sovrummet innan jul. Det har varit ett renoveringskaos på övervåningen i flera månader och nu äntligen har vi sovit första natten i rummet. Barnen har varit hos mormor och morfar så vi fick sovmorgon och nu har vi ätit en lång frukost. Lyxigt!

Vi valde att behålla den gamla spännpappen på väggar och tak förutom bakom sängen där pappen släppt. Där tog vi fram plankväggen och målade med kalkfärg. Dessutom har vi haft målarhjälp här hemma, det är verkligen tacksamt att se resultat så snabbt. Som småbarnsföräldrar har vi på sin höjd 2-4 timmar per kväll att fixa här hemma och oftast har det krävts att vi slutför påbörjade projekt kvällstid så sedan december förra året har vi gissningsvis en handfull kvällar i soffan och resten har vi bara jobbat på. Det har gått bra hittills men nu börjar det kännas som att vi behöver lite lugn och ro ett tag.

December ska ju vara en vilomånad, åtminstone om man är trädgårdsmänniska för snart börjar det om med frösådder och diverse odlingsplanering. Därför är det nog på tiden att vi stannar upp och gör så lite som möjligt nu. Vi ska ha julen här hemma med närmsta familjen men det blir knytkalas och spelkväll, vi ska helt enkelt försöka sjåa så lite som möjligt. Barnen får en julklapp var från oss som vi hittat på blocket och vi vuxna tänkte inte byta klappar i år. Så istället för att ränna runt på stan idag och stressköpa julklappar tänkte vi gå ut på en skogspromenad, hämta en adventsgran och fylla lungorna med frostfrusen decemberluft.

Önskar er en fin och lugn helg!

2 Comments

  • Hejsan!

    Så fint ni har! Underbar blogg och instakonto!

    Jag undrar om ni tycker resultatet att måla på spännpapp blev bra eller gjorde ni någonting för att dölja skarverna? Eller fanns det hel tapet över spännpappen så ni bara kunde måla över kanske?
    Vi har hittills bara tapetserat och det blir superbra men funderar över om skarverna på pappen blir för tydliga..

    Tack för att vi får ta del av ert fina projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *