SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så var vi äntligen fem och lillebror har bott hos oss i snart två veckor. Vi har mest myst på här hemma, eldat i kakelugnen och skotat runt i tofflor. Tagit en tur till pulkabacken och lyssnat på fåglarna som vaknat till liv. Haft besök av familj och grannar, lagat lätta rätter och planerat inför vårens trädgårdsprojekt. Tänk om alla dagar var fyllda av ett sådant lugn. Visst är det en omställning att ha tre barn som kräver sin tid (med all rätt) men att vara hemma båda två, hinna se både varandra och barnen är en lyx.

Jag har haft fullt upp i slutet så det har varit skralt mellan inläggen men tänker att det ska bli ändring nu. Ni får väldigt gärna komma med förslag på vad jag kan skriva om, vad vill ni veta/se mer av?

Hoppas ni har en riktigt skön vecka!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *