SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

När vi flyttade till gården fanns det varken frys eller diskmaskin i köket. Vår budget täckte egentligen inte mer än själva husköpet så när det kommer till renoveringar har vi försökt jobba med det vi har och kunnat hitta ute i ladan. På många sätt känns det också väldigt bra, inte bara för plånboken, att använda det som redan finns och försöka skapa någonting nytt och hållbart utifrån det. Allt som går att återanvända, återbruka, måla eller på annat sätt fylla den funktion vi är ute efter använder vi oss av.

Nu är vi mitt uppe i köksrenoveringen och försöker spara så mycket som möjligt av det gamla men samtidigt göra det mer funktionellt och anpassat efter våra behov. Högskåpet köpte vi på blocket för ynka 500 kronor, det slukar både porslin och agerar praktpjäs på samma gång och dörren hittades på loppis för några futtiga hundralappar den med. Väggarna på skafferiet ska kläs med pärlspont och det känns verkligen som om vi håller på att bygga oss en riktig skattkammare. I skafferiet ska det vara lite svalare så vi kan förvara inläggningar, det vi saftar och syltar på hösten, månadens potatis och även källsorteringskärl.

De gamla stommarna och det platsbyggda köket får sitta kvar, med några små förändringar, och ska målas in i samma kulör som skafferiet.

Stay tuned och hoppas ni får en fin helg!

2 Comments

  • Hej! Hittade dig när jag letade inspiration till vårt bröllop.

    Vi ska nämligen också gifta oss i en lada på stranden. Skulle gärna vilja ha samma inbjudningskort som ni hade. Hur fick ni fram den underbara designen?

    Tack på förhand

    • Hej, ledsen för sent svar, gissar att du kanske gift dig redan? Jag har skissat och målat med akvarell, sedan scannade jag in bilderna och redigerade + trixade med layouten i Photoshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *