Vägg hus julbak2017_7 julbak2017_4julbak2017_10julbak2017_2peppjulbak2017_8bakjulbak2017_1

Äntligen december och fredag dessutom. Jag har nog aldrig bakat så mycket på en och samma vecka förut i hela mitt liv men jag har haft två fantastiska hjälpredor i år och en stjälpreda modell mini. Vi gjorde egen pepparkaksdeg med extra mycket kryddor och jag måste säga att jag håller på att föräta mig på tunnkavlade krispiga små stjärnor just nu. Lussebullarna är med crème fraische istället för kesella och de håller sig saftiga någon extra dag utanför frysen.

Nu vill jag bara lägga upp fötterna i välförtjänt högläge och läsa en bok eller två, ska bara städa upp i kaoset och hänga upp någon fler julstjärna först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *