förstaadvent2förstaadvent1 förstaadvent3 förstaadvent4 förstaadvent5 förstaadvent6

Efter frukostgröten gick vi på promenad med lillebror till skogen intill för att hämta hem några små adventsgranar. Det är så skönt att komma ut på morgonen, speciellt om mammans tålamod gått upp i rök och de större barnen dessutom har tappat bort sina öron för stunden. Frisk luft är bästa boten mot det mesta. När jag kom hem gick vi till pulkabacken och plötsligt var den här dagen inte alls så pjåkig. Sen adventspyntade vi huset på vårat vis, med ljus och ris. På eftermiddagen fick vi middagsgäster och nu ska vi bara vara en stund innan det är dags att sova för natten. Gissar att det blir en tidig morgon med adventspresenter som lockar i trappen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *