måndag1 lusse copy Luciamorgon är speciellt för mig, det är en av de mysigaste stunderna på hela året. Det känns nästan som när jag var liten, förutom att kaffet har blivit minst lika viktigt som lussekatterna och luciatåget på tv.paket3
paket4

Extra mysigt med en sån här liten gosplutt att snusa på. På 10-månadersdagen tog han sina första steg och på fredag är min sista dag som föräldraledig på heltid. Vemodigt värre men pappan kommer garanterat få fullt upp.

Nu ska jag svara på lite mail och försöka slänga ihop en hemsida innan lilleman vaknar. Det här med att vara entreprenör och föräldraledig samtidigt blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag har verkligen njutit (kanske lite väl mycket) av att få hänga hemma med bebis. Nu är det däremot hög tid att öka takten så jag får in lite fler jobb. Hör av er om ni vill ha hjälp med skisser, prototyper, 3D-modeller, företagsprofilering, logotyper eller grafiska profiler.

Ha en fin dag hörni!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *