1 2 3 5

Nu ska sista varvet färg strykas på stommar och luckor i köket. Hönsen värper som aldrig förr och jag jobbar hemifrån. Det är kaotiskt och väldigt mysigt på samma gång. Så svårt att komma in i något flow med alla barnen hemma. Idag är det planeringsdag på skola och förskola men i morgon är allting tillbaka till vardag och rutiner.

Jag och Soraya, min kompanjon och fina vän ska snart åka iväg och printa våra mönster till spegelkollektionen i eftermiddag. Det ska bli så spännande att få se slutresultatet! Sedan drar speglarna iväg på roadtrip i mitten av veckan, med slutdestination > formex <.

Tänk va! Vi två har haft sex barn med myror i brallorna runt oss hela tiden och plötsligt har vi ändå hunnit skapa någonting som är början på ett drömprojekt.

2 Comments

  • This is my dream kitchen! We recently moved into a very old house and this is how I picture my kitchen to one day look. 🙂

    I just found you on Instagram and am thoroughly enjoying your gallery and posts here. xo Sarah

  • Hej! Kan du inte berätta lite om era golv, hur är de behandlade? Lutade, slipade, oljade, lackade? 🙂 Tack och ha en fin dag! Hälsningar Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *