Skafferi8skafferi1 skafferi2 Skafferi3 skafferi4 Skafferi5 Skafferi7 Skafferi9

Vi har haft en riktigt härlig lördag med målning av hyllorna i skafferiet och sedan 30-årskalas hos min älskade kusin Anna.

Äntligen börjar skafferiet likna ett skafferi invändigt istället för byggförråd. Som vi längtat efter att få börja ställa i ordning och ha en fungerande lösning för torrvaror, sylt och saft, ägg och potatis. Den känslan!

Nu kliar det i odlingsfingrarna så vi får någonting att fylla skafferiet med till hösten och jag känner mig så inspirerad. Det blir nog att pilla ner några första frön för säsongen redan imorgon!

Fin lördagkväll till er

2 Comments

    • Tack snälla Petra! Vi är så lyckliga över skafferiet, det har varit dåliga mellanlösningar sedan dag ett i huset så det här känns verkligen som ett lyft rent praktiskt! Men även estetiskt förstås och det blir ju så mycket roligare att ställa i ordning och fylla på. Vi kan knappt vänta på att årets odlingssäsong ska dra igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *