blogg3 Blogg4 blogg5 blogg6 blogg9Blogg7 blogg8

Jag har haft fina dagar på Formex med favoritmänniskor. Köpte en kamera av Lina Östling som kom på posten precis innan jag åkte, hon hade skickat med ett så fint kort som nu pryder plankväggen i köket. Tyvärr glömde jag minneskortet i datorn så kunde inte fota mer än med mobilen när jag var på Formex. Däremot fick jag träffa Lina och även Mari Strenghielm som gör de finaste av inredningsreportage ihop och har de mest magiska hem båda två. Det var ett så fint möte och till våren kommer de upp hit till Umeå för att föreviga både mitt och Soraya Forsbergs hem. Pepp!

Idag valde jag att ta en ledig dag eftersom pappa har opererats, det gick bra. Tack och lov! Det viktigaste är alltid att familjen mår bra, resten kan kvitta. Idag har vi ritat, ätit pasta och köpt sorteringskärl. Varken mer eller mindre. Ta hand om varandra!

1 Comment

  • Vad fint Fanny!! Är ju inne här hos dig och kikar när du lägger ut men har missat kommentera. Se så fram emot Umeå ska du vet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *