Jackan1 Jackan2 Tänk va, att jag hittade kappan som jag letat efter i flera år, den bara hängde där på sin galge inne på kupan och ropade på mig. Nu åker dunjackan in i garderoben.Kök Kök1 Ladan1 Ladan2

Takdropp, fågelsång, solstrimmor som fladdrar längs väggarna och frisk vårluft. Äntligen! Jag vill odla och barnen vill slippa vinterkläder. Även om just det kommer dröja ett bra tag innan de kan slänga på sig ett par skor och bara springa ut så är vårvintern otroligt hoppfull! Jag får alltid en massa ny energi och blir motiverad att ta tag i hemmet, möblera om, flytta runt och hitta rätt stämning i minsta lilla vrå. Då känns det nytt utan att vi behöver köpa någonting alls. Jag får lust att vara ute igen, ta en lång promenad, luncha med vänner och gå på loppis istället för att kura hemma. Även om jag njuter av den mörka, lugna tiden med tända ljus och varma filtar så är våren ljuv. Känner mig lätt som en fjäril, som kan flyga högt och lågt, insupa livets söta och bara följa med vinden.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *