Vårvinter1VårvinterÄntligen har vi öppnat upp mellan rummen och flyttat in i vardagsrummet som långt innan vi flyttade hit agerat lanthandel här i byn. Det är en del eljobb, färg och några få lister ska sättas på plats, men snart så! Jag ska visa mer så småningom, berätta om material och färgval. Vi har nämligen inte behövt köpa någonting nytt till renoveringen utan blandade färg av slattar från andra rum, använde gamla reglar som vi drog bort spik ur och spillvirke som fanns i huset för att färdigställa vardagsrummet. Nu ska vi bädda sängar och handla lite innan våra vänner anländer med tåget ända från Karlskrona. Så roligt att det tar sig ända hit för att hälsa på oss och det ska bli så mysigt att få ha dem här hos oss några dagar. Vårvinter 6Vårvinter3 Vårvinter4 TVskåp

1 Comment

  • Vilket fint hus!! Vi har precis flyttat till ett hus i Hälsingland, som vi försöker återställa. Så jag skrotade runt på Pinterest och hittade ditt instagramkonto, och sedan din blogg. Så roligt att följa er! /Malin (@pakullenifragsta)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *