canon1 canon2 canon3 canon4

Jag fick en heldag med den här underbara människan @sorayaforsberg. Men kvällen förgylldes av skratt och fina möten med flera favoritmänniskor.

canon5 canon6 underbaracanon-1
Foton nedan lånade av: @matildastillvaro

Tack snälla Annakarin och Clara för en fantastisk kväll! Vi fick med oss deras nya bok hem och barnen har redan hunnit beta av flera recept. Känner redan att Barnens stora kokbok är en klassiker här hemma.

underbaracanon-2 underbaracanon-3 underbaracanon-4

Ungefär så häär brett log jag hela kvällen. Tänk vilken ynnest att få träffa så många likasinnade på samma plats. Dessutom fick vi testa en hel del utrustning från Canon och Cyberphoto och till på köpet en massa proffstips på det, så tacksamt! Träffade även @stinastil och en massa andra härliga!underbaracanon-7underbaracanon-5

Dessa människor har tagit plats i mitt liv senaste året och jag är så glad att vi funnit varandra. Det har varit en otroligt stark kraft att mötas. Vi startade #frukostfrämjandet i höstas, ett sätt för oss att ventilera, reflektera och backa varandra på både personliga och yrkesrelaterade plan. Det har varit bubblande skratt varvat med tårar och vi har lärt känna varandra på väldigt kort tid. @matildastillvaro bakom kameran, @nordicremake, @hostedbynature, @sorayaforsberg och @nina.elisabet.

underbaracanon-6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *