Fönster Säng7Säng5Säng 7 Säng4Säng6 Säng8  Säng13Lillebror har fått sin egna lilla hörna i vårat sovrum, äntligen slipper vi ha spjälsängen mitt i rummet och han får ett mysigt litet krypin att somna gott i. Jag har länge velat öppna upp till den underbara rosa pärlspontsväggen men eftersom det rummet lajvat förråd har jag inte haft någon riktigt bra anledning att städa ur det förrän nu. Ni förstår kanske att vi gärna anammar känslan av ett pippihus, åtminstone till viss del. Därför bestämde vi redan när vi flyttade in att passager och mindre utrymmen som bara öppnas en kort stund för att sedan stängas igen skulle få glada färger. Hallen skafferiet och den här korridoren är de platser som har härligt tidstypiska färger på pärlsponten och fler ska det bli. Hoppas ni får en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *