Hus Hus7Hus3De sista sommarveckorna gick åt till att måla huset, nu är det verkligen höst i luften och än är vi inte klara med vindskivor och fönster men det återstår att se om vi får lämna det omålat i vinter. Sakta men säkert blir det åtminstone färdigt, vårt stora röda hus. Äntligen är plastfärgen väck och vi valde ljusröd Falu rödfärg på panelen, jag fullkomligt älskar den rostiga tonen.Hus8 Hus9 Hus12 Hus13 Hus15Hus14Jag har haft migrän i dagarna två men nu börjar det lätta en aning. Min gissning är att det kommer från nacken (kan hända av all målning) så därför gick jag ut och plockade mig några nyponkvistar att koka te på. Nypon ska nämligen hjälpa mot stela leder, ett bad med bikarbonat kan också hjälpa. Nu ska jag krama om barnen som precis kommit hem, hoppas ni får en fin eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *