Pepparkakorna11Fågelmatare5 Fågelmatare4Ratan9 Fågelmatare3 Pepparkakorna22
Den här veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi skulle avsluta ett jobb som vi gjort men jag fick akut ont i magen i tisdags kväll och fick åka in till sjukhuset. Jag hade smärtor som om jag skulle föda och tänkte de värsta av tankar. Det visade sig vara blindtarmen (tack och lov) men ont gjorde det! Jag blev opererad och kvar på sjukhuset över natten. Ni ska veta att det var skönt att få lämna salen och återvända till det normala. Vardag är bra fint ändå, trots rusk och evinnerligt mörker ska ni veta! På vägen hem gick jag förbi på jobbet och kollade till min kära kollega. Dagen efter gjorde vi det mesta som var kvar och hann klart med jobbet i tid före lunch på fredag.

I helgen har jag bara bakat pepparkakor och slagit in några adventsgåvor till mina små. I lördags satt vi i tjejernas rum och spelade sällskapsspel hela dagen, vi påbörjade ett 1000-bitars-pussel, pratade länge om allting vi kunde komma på, kanske eftersom vi på något sätt blivit medvetna om det värdefulla i att höra varandra, så viktig stund. I går firade vi in juletiden med mina föräldrar och hälften av alla grannbarn i byn. Nu känner jag mig omåttligt tacksam att jag fick komma hem till det och utan någonting värre än ett ärr eller tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *