Övervåning6 Övervåning7 Övervåning9 December2Övervåningen3 Övervåning4Övervåning13Övervåningen1 Övervåningen2 Övervåning16 Övervåning11 Övervåning15

Jag tänkte dela med mig av några fler vyer från vårt hem. Helt ofixat och precis så där som hem ska vara mitt i vardagen, tycker jag. Vi stressar sällan över stök, bjuder in folk trots att vi just dragit igång ett projekt. Sätter oss med barnen mitt bland byggkaos för att spela brädspel eller lägga pussel. Sånt som är viktigt och viktigt att vi pratar om. Speciellt på sociala medier där ytan många gånger är polerad. Jag försöker att fota det hörn jag gillar bäst för stunden och jag hoppas ni förstår att utanför den ram som ni får se på exempelvis instagram, gömmer sig ett hem med tre barn. Där kreativitet får flöda och vi inte är direkt pryda. Stök hör vardagen till i en småbarnsfamilj. Åtminstone om man vill behålla vettet och familjefriden! Hoppas ni får en fin kväll och tack för att ni fortsätter titta in här!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *