Jag och lillebror vaknade tidigt i morse, före tuppen faktiskt. Vi gick ut till hönshuset och hämtade in ägg sedan kokade vi gröt och ägg till frukost. Solen sken in på oss redan klockan fem, antagligen var det därför vi vaknade.

Tomaterna verkar må fint i år. De känns robusta och har inte vuxit sig så höga än trots sådd i februari. Vi skolar om plantor allt eftersom vi finner tid till det men oftast blir det bara några få åt gången. Därför är det så skönt med mornar där vi vinner massvis med timmar. Vi har både tid för mys och lek på köksgolvet och lite pyssel med växter. Jag lyssnar alltid på p4 Västerbotten på morgonen, som min pappa alltid gjort. Det är något visst med att kliva upp tidigt och slå på radion medan kaffedoften börjar sprida sig i köket, jag njuter så ofantligt av den stunden. Tänk vad lite som behövs för inre frid ändå. Åtminstone för en liten stund och oftast räcker det för att resten av dagen ska kännas harmonisk.

Tack fina ni för kommentarerna på mitt förra inlägg, de gav mig mening att kicka igång bloggen igen!

1 Comment

  • Så roligt att du är tillbaka! Läser och tittar på dina fina bilder flera gånger om. Inspiration harmoni och ett lugn förmedlar du.
    Glad påsk! Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *