Dofterna den här tiden på året, de avlöser varandra och får flytta in i omgångar, min man blir galen på alla grenar överallt. Men för mig är det livsnjutning i den enklaste form, så jag kan inte låta bli.

Vi kokade saft på syrenens sista blommor i veckan, barnen plockade och rensade helt själva, sedan hjälpte jag till med saftmajan.

Matilda var också här i veckan och vi fotade för ett projekt som vi ser så mycket framemot! De två yngsta barnen var hemma och hjälpte förstås till att provsmaka rabarberpajen vi bakat. Kardemumma, kanel och rabarber är en fullkomligt underbar kombination, och vilka rabarber sen! De hade Matilda plockat hos sin granne.

Midsommarafton firades i stugan med familj och nära vänner. Det var precis lagom utan stress. I dag ska vi åka iväg på fotbollssammandrag och äntligen plantera ner lite pluggar i våra odlingsbäddar! Ha en fin dag kära ni!

1 Comment

  • Mysigt! Sommarlov är så fint! Att bara vara och få sova när och hur en vill. Har ni stor köksträdgård? Det vore roligt att få se mer av den och veta mer om. Fin dag till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *