Här bakas det pepparkakor var och varannan dag, bättre syssla i december finns väl ändå inte. Lite julpyssel till granen och en del paketinslagning blir det förstås också. Eftersom jag låg på BB i slutet av november hann jag inte slå in adventsklapparna. Första advent fick de pepparkaksbak och pysselkväll med hela familjen och det uppskattades verkligen! Den andra fick alla barnen nya strumpor och vi hämtade en adventsgran. Jag tycker adventspaket ska vara lite lagom och gärna en aktivitet som vi kan göra tillsammans! Dessutom fick Noa nya byxor från Silly Silas (ej reklam) och han älskar dem! De är både sköna och lekvänliga, sedan gillar han att spankulera runt, säga förnumstiga saker medan han drar lite käckt i hängslena, gulligt!

Katterna passar förstås på att leta godsaker när julbaket är över.

Här är förra årets gran och Nils Noa 1 år och 8 månader, än så länge pryder adventsgranen den platsen men snart ska den få flytta upp och vi ska åka och hämta årets julgran. Den känslan är magisk och jag får ett sus i maggropen varje gång, precis som när jag var liten. Att sedan få öppna kartongerna med pynt och klä granen tillsammans är en så otroligt fin familjetradition tycker jag.

Annars är det rätt lugna dagar i bubblan med pyssel och bakning, förstås en omställning för barnen som fått ett till syskon men de planerar tydligen redan för nästa. Även om jag och Filip nog känner oss ganska klara. Fint ändå när syskon är så värdefullt och värderas högt av varandra!

Hoppas ni har mysiga decemberdagar tillsammans, kram på er!

3 Comments

  • Drunknar i dina foton, i ditt hem och känslan du förmedlar… Följt din blogg ett tag men nog aldrig kommenterat. Blev så glad nu när det ploppat upp nya inlägg! Önskar mig fler i julklapp. ^_^

    • Tack snälla Johanna, det gör mig SÅ glad och tacksam att höra, ibland känns det som om jag skriver för mig själv här på bloggen. Det har varit teknikstrul ett tag men nu funkar det igen så det ska absolut bli fler inlägg under föräldraledigheten! Hoppas du får en fin jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *