Så var det måndag igen! Vi ser fram emot denna vecka och alla roliga aktiviteter som väntar. Vi  jobbar på för fullt med kommande modefestival och vi kommer under veckan att avslöja lite mer kring detta spännande event. Det tar ju tid att fixa och trixa med grafiskprofil, samarbeten och allt annat innehåll. Vi har mycket arbete som väntar, men vi är så oerhört tacksamma över att få arbeta med något vi verkligen brinner för.

Vi har några roliga tips på evenemang under veckan. Det är ju dags för Göteborg Film Festival och på fredag är det invigningsfest för att kicka igång hela festivalen. Här kan du köpa biljetter till festen och även boka alla intressanta filmer som visas:http://www.giff.se Vi kommer att mingla runt på invigningsfesten och ser verkligen fram emot detta. Outfit har vi inte bestämt än, men det blir troligen något snyggt från vår kära butik. Kanske en favorit i repris från våra nyårsfiranden??!

Sara i nyårsklänning från Klädoteket
Sara i nyårsklänning från Klädoteket
Louise i nyårsklänning från Klädoteket
Louise i nyårsklänning från Klädoteket

Ett annat inspirerande evenemang vi vill tipsa om är Stilmedveten som har en utställning på Textilmuseet i Borås nu på lördag. Stilmedveten är ett projekt som drivs av organisationen Sveriges Konsumenter. Projektet vill uppmuntra till en roligare, smartare och mer hållbar modekonsumtion. Utställningen vill belysa de problem som följer med våra konsumtionsmönster, men också inspirera och ge verktyg för hur man kan påverka modeindustrin till den bättre.  Invigningen av utställningen är nu på lördag 30 januari och pågår fram till maj. Väl värt ett besök tycker vi!

vernissage1_1
Foto: Stilmedveten

http://www.sverigeskonsumenter.se/Stilmedveten/Toppnavigering/utstallningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *