Martina här!

 

Hej, Klädotekets praktikant här!
Martina heter jag och började min praktik hos Klädoteket i onsdags förra veckan. Jag tänkte att jag skriver lite om vem jag är här ifall någon undrar vem det är som tassar runt tillsammans med Sara och Louise på Klädoteket. Jag läser alltså ett pågående kandidatprogram i Modevetenskap på Lunds Universitet och tar examen till våren. Jag sökte till Klädoteket då det lät som en spännande plats att ha sin praktik på för en modestudent som mig

Jag föll för konceptet och blev intresserad av Klädotekets verksamhet då det främjar en mer hållbar modekonsumtion. Nu hoppas jag på att vara ett tillskott och kunna bidra med allt jag kan inom mode- och klädbranschen samt lära mig mer om miljötänk och hållbarhetsfrågor. Särskilt intresserad är jag av mode som fenomen samt hur kläder kan förstärka och utstråla en viss identitet. Jag tror dessutom att klädesplagg bär på en viss historia och älskar att gå på Second Hand, där jag trivs som fisken i vattnet!

Slutligen vill jag bara säga hurra för plagg som inte behöver köpas utan kan hyras och delas med flera. För visst är det onödigt både för din privata ekonomi och för miljön att köpa plagg som ändå bara hänger och dinglar i garderoben efter en användning. Nu ska jag kika vad det finns för plagg att hyra innan jag går hem för dagen!

1
3
2

 

Tags from the story
, ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *