Fashion UP! blir nu verklighet!! 18-19 mars arrangerar vi Göteborgs första hållbara modefestival på Auktionsverkets Kulturarena. Visst är det konstigt, det har inte funnits något evenemang som fokuserar på ansvarsfullt mode tidigare!! Vi tog helt enkelt saken i egna händer och arrangerar nu denna spännande festival. Fashion UP! kommer bland annat att innehålla en Designtävling, Pop-up butiker, DJ och Fashion talks. Lördagen kommer avslutas med en Fashion Show med ett fett innehåll.

Vårt syfte med festivalen är att påverka både konsumenter, producenter, företag och andra aktörer att ta ett större ansvar inom modebranschen. Vi tror att det är viktigt att visa på vilka goda exempel som finns och skapa en kreativ festival som kan ge inspiration och väcka nya idéer. Vi kommer att uppdatera med mer innehåll allt eftersom. Håll utkik på hemsidan och FB-eventet Fashion UP!

FashionUP_450x450_rosa FashionUP_450x450_gron FashionUP_450x450_bla


 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *