timfashion

Som vi berättat tidigare kommer vi att anordna en designtävling under modefestivalen Fashion UP! De designers som väljs ut för att vara med och tävla kommer att få stöd och inspiration av coachen Helena Lundström. Det kan vara en riktig utmaning att både designa och sy en outfit under tidspress. Ibland kör man fast, eller så behöver man bara bli lite pushad i rätt riktning, då finns Helena där som stöd. Tänk er Tim Gunn i Project Runway, Helena kommer att ha ungefär samma funktion:). Mer info om tävlingen och hur du ansöker hittar du här: http://www.kladoteket.se/designtavling/

Coach Helena Lundström

Helena

Helena Lundström är en norrbottnisk designer och sömmerska som är tillbakakommen till Göteborg efter några år i Stockholm, Malta och Milano. Hon jobbar med bland annat redesign, scenkostym samt finskrädderi. Huvudsysslan är brudklänningar. Helenas design är inspirerad av asiatiskt mode samt klassiskt västerländskt skrädderi, där sparsmakade och välgjorda plagg står i centrum. Hon leker mycket med mönsterkombinationer och materialens struktur. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *