Vad gör man med en massa halvfulla burkar färg? Man tar tillvara på dom och gör konstverk (och underverk!). Klädoteket kommer i vår att ha klart en studio vi arbetat på ett tag. För att göra hela atmosfären lite extra inspirerande och tilltalande satsade vi på att skapa konst på golven. Vi hittade schysst inspiration från Jackson Pollocks ”action” målningar.

jackson pollock

Studion vi renoverar ligger i anslutning till vår butik och showroom, och planerna är att få in fina hyresgäster till studion så småningom. I denna stund väntar vi på att våra golv-konstverk ska torka helt så att vi på fredag ska kunna dansa runt till musik på vår AW vi ordnar för att vi firar designrelease med Hi On Life!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *