Lyckad aw med Hi on life!

image

I fredags var det dags för after work och design release för märket Hi on life. Morgonen började med ett möte med Malin som är designern bakom märket. En riktigt inspirerande och härlig tjej! Hon bor annars i Accra i Ghana, där kläderna också produceras. Malin kom till Klädoteket med två fulla resväskor med plagg. Vi bekantade oss först över en kopp kaffe, och satt länge och pratade om värderingar och modeindustrin. Det känns så skönt när man samarbetar med personer som det klickar så bra med. Därefter planerade vi kvällens event och fick slutligen se alla fantastiska plagg:) Nedan ser ni resultatet av kvällens event och alla fina detaljer som Martina fixat inför design releasen. Temat gick i svart och vitt, riktigt snyggt!! Om ni vill ha mer info om märket och även måttbeställa kläder kan ni höra av er till oss:).

 

Tags from the story
, , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *