Den 16 APRIL är det dags för Naturskyddsföreningens årliga nationella klädbytardag. Vi vill lyfta fram det fantastiska arbetet som Naturskyddsföreningen gör genom att anordna ett eget klädbyte på Klädoteket samma dag. Klädotekets klädbyte är i år nischat mot HERRKLÄDER. Klädbyte är ett bra sätt att förnya sin garderob på utan att man behöva köpa nytt. Ta med något som hänger hemma och aldrig används, och byt mot något som kan bli din nya favorit. Vi hoppas på att fler killar ska få upp ögonen för att byta kläder och ta vara på de resurser som redan finns. Kom och byt kläder, mingla och lyssna på skön musik.

NÄR?
16 april, Kl 11-16

VAR?
Klädoteket, Amiralitetsgatan 2, Majorna i Göteborg

NÄR KAN JAG LÄMNA IN KLÄDER?
Under Klädotekets öppettider: ons & tors 14-19 och lör 11-16. Det går även bra att lämna in kläder den 16:e april under klädbytet.

VAD FÅR LÄMNAS IN?
Ta med hela, rena och snygga plagg som du tror att någon annan skulle få användning för. Vi tar inte emot trasiga och urtvättade plagg. Varje deltagare får lämna in max tre plagg.

 

VI SES !!

 

Fashion Revolution

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *