image
Louise i vårkläder vid frihamnen, Göteborg.

 

Ännu en grym vårdag i götet! Louise har här på sig en bomber jacka köpt från Emmaus, overzised t-shirt hyrd från Klädoteket och gjord av designen Leif Erikkson. Leif Eriksson är en Londonbaserad designer och tillverkar sina kläder av återanvända material och syr upp plagg på beställning. Ni kan komma förbi Klädoteket för att beställa, vi är enda återförsäljaren i Sverige, woop! Byxorna är från Beyond Retro och skorna Dr. Martens.

Den färgglada ryggsäcken, aningen FILA-inspirerad, är från märket Pinqpong. Väskans materialet består av 100% återvunnet PET och produkten är certifierad enligt Bluesign, vilket innebär att man står för en ren leveranskedja fri från gifter & kemikalier.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *