Yes, nu har vi äntligen öppnat igen. Visst har vi haft en del semester, men vi har också fyllt på sortimentet under sommaren och slipat på vårt erbjudande. Trots helt galet ostabilt väder så fick vi ett härligt gäng till vår butik i lördags, då vi också gästades av Matilda Sjöströms soloprojekt Det Brinner. Det blev en riktigt lyckad öppningsdag och vi fylldes av massa pepp som går till att förgylla hösten med roliga klädoteket-hittepå. (Vi har ett grymt event redan i september!)

 

Efter lite snack med Matilda kom det fram att hon sytt den fina klänningen hon hade på sig själv, och att hon förmodligen inte kommer att sy en till pga tålamodet 🙂

Denna veckan blir lite speciell då det är Way Out West i stan. Vi kommer nämligen att besöka festivalen och fota festival-outfits som vi sedan presenterar här! Det gör att vi har ändrade öppettider denna veckan och kommer ha öppet:

ONSDAG: 14-19
TORSDAG: 12-15
LÖRDAG: stängt

Hoppas vi ses i butiken eller på WOW!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *