En värld som är helt j***a FAIR är egentligen inte så mycket begärt. Men ändå är det SÅ svårt att ställa om till en FAIR värld, speciellt nu när vi redan ställt till med en rad olika orättvisor och byggt upp ett system som inte ger alla samma förutsättningar. Exempelvis så kör många företag på med skamliga löner, odugliga arbetsvillkor och ett organiserat utnyttjande av både människan och naturen.

Vi tror på att både företagen och konsumenten MÅSTE börja ta sitt ansvar. Vi menar inte att ni måste viga era liv till detta, det handlar bara om sunt förnuft och kunskap. Vi gör allt vi kan i vår makt för att alla på vår jord ska ha det bra och känna sig lyckliga. #FUCKFASTFASHION

Nedan ser ni bilder från helgens visning under FAIR forum- dagarna i Göteborg. Tre oerhört viktiga dagar, som egentligen inte borde behöva finnas. Vi står för stylingen och Sune Chee för fotningen. De flesta kläderna och smyckena på bilderna går att hitta i vår butik, men besök också Thrive och The house of Fair trade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *