Kommande lördag 4/3 bjuder vi på en försmak av modefestivalen Fashion UP! Förra året arrangerade vi festivalen för första gången och nu är det dags igen. Den som älskar mode, men som samtidigt vill ha med sig andra viktiga värden bör inte missa detta.  Fashion UP! kommer att gå av stapeln 12-14 maj i Göteborg. Programmet är inte klart än, men vi kan lova att det kommer att bjudas på massa inspirerande hållbart mode i kreativa miljöer.

Den som inte kan vänta tills maj kan redan nu på lördag komma till Boulebar Rosenlund i Göteborg, då vi arrangerar en förfest inför själva festivalen. Det bjuds på en modevisning med fokus på återbruk, man kan delta i en Speedbouleturnering under kvällen samt lyssna till grymma Ikhana som kör live. Eventet drar igång kl 19:00, och modevisningen är runt 20:30. Därefter blir det livemusik och skönt häng resten av kvällen.  Hoppas att vi ses där!

Inspiration från Vivienne Westwood SS17

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *