Ett intressant sätt att lyfta olika ämnen på inom modebranschen är genom olika panelsamtal, där man samlar människor som har kunskap om ett ämne med olika utgångspunkt och erfarenhet. Åhörare får också möjlighet att ställa frågor och delta i samtalet.

Förra årets Fashion UP! bjöd på ett Fashion Talk, där vi bland annat hade bjudit in Bea Szenfeld. Efter samtalet gjordes en kort intervju med henne där hon belyste vikten av att lyfta fram och diskutera frågor inom hållbarhet.

I år kommer ett av panelsamtalen att handla om identitet och vad vi förmedlar med de kläder vi sätter på oss. Hur påverkas vi egentligen av vår omgivning och vem avgör vad som är ok att ha på sig? Vi är väldigt stolta över att presentera fyra modeprofiler som kommer att delta under detta Fashion Talk: Ida Klamborn, Philip Warkander, Iman Aldebe och Maria ”Decida” Wahlberg. Samtalet kommer att modereras av Laila Lorion och äger rum 13 maj kl 13:00 på Auktionsverkets Kulturarena i Göteborg. För att läsa mer om deltagarna och andra intressanta happenings under festivalen besök: www.fashionupgbg.se

 

Intervju med Bea Szenfeld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *